Interesants par kerobu
25. aug. 2022,
Nav komentāru


Mēs saviem klientiem piedāvājam tikai to labāko, ko mīlam paši!
Mandeļu pasta
18. feb. 2022,
Nav komentāru
Mandeles augu olbaltumvielu satura ziņā ieņem 2. vietu aiz zemesriekstiem. Tas ir bagāts ar taukskābēm, minerālsāļiem, vērtīgām ēteriskajām eļļām, antioksidantiem, fosforu, cinku, varu, dzelzi, magniju un ir viens no labākajiem viegli sagremojama kalcija avotiem.
Mūsu mandeļu pastai ir maiga krēmīga tekstūra, patīkami izteikts grauzdētu mandeļu aromāts un dabiska salda garša. Nav kontrindikāciju diabētam, tk. nesatur saldinātājus. Un mandeles lieliski attīra asinis, palīdz pret rīkles slimībām, stimulē smadzeņu darbību un nomierina nervus.
Ielejiet pankūkas vai siera kūkas, pievienojiet putrai, biezpienam vai konditorejas izstrādājumiem. Līdz ar mandeļu sviesta parādīšanos jūsu mājās visai ģimenei brokastīs ir tikai veselīgi labumi.
Un jūs varat arī smērēt pastu tieši uz ābola vai ēst to ar banānu - tas ir garšīgi un veselīgi. Tāpat mandeļu pastu var izmantot kā vienu no sastāvdaļām salātu mērcē, kā arī cepšanā.
Noteikti pamēģini atjaunot riekstu pienu no mandeļu pastas, blenderī saputot ēdamkaroti pastas ar tasi ūdens (var būt silts), šķipsniņu sāls un kanēļa, medu vai pāris dateles (lai gan bez saldā piena sanāks nedaudz salds), karote kokosriekstu vai linsēklu eļļas - šo Mandeļu pienu var izmantot kā bāzi banānu un augļu smūtijiem, piena-vaniļas pudiņam ar čia sēklām, dzērienam ar kakao vai cigoriņiem, bet pats par sevi tāds piens ir īsts kārums ar maksimālu labumu.
Kas ir Fino de Aroma kakao?
17. feb. 2022,
Nav komentāru
Šī ir rafinētu, aromātisku kakao šķirņu klasifikācija. Tie ir ļoti reti sastopami un veido tikai aptuveni 7% no pasaules kakao pupiņu produkcijas. Starptautiskā kakao asociācija (ICCO) apraksta šīs šķirnes kā kakao ar garšīgu aromātu un garšu. Šo elitāro šķirņu šokolāde ir īstiem cienītājiem un gardēžiem!
Nekam nevar būt lielāka ietekme uz šokolādes garšu kā izmantotā kakao kvalitātei. Pasaules tirdzniecībā izšķir plaša patēriņa kategorijas, kuras izmanto lielie ražotāji, un mēs tās redzam veikalu plauktos, un cēlas kakao pupiņu šķirnes, ko šokolādes ražotāji iegādājas amatnieku šokolādes ražošanai.
Atšķirība slēpjas kvalitātē: Forastero kakao pupiņas pieder patērētāju šķirnei, Criollo, Trinitario un Arriba National kakao pupiņas pieder pie cēlajām Fino de Aroma šķirnēm.
Ja uz šokolādes iepakojuma nav norādīts, kura kakao pupiņu šķirne, nav audzēšanas reģiona, tad jāpieņem, ka šokolāde ir izgatavota no lētām, patēriņa šķirnēm.